Best Western Kom Hotel Stockholm

Lediga tjänster

Förste receptionist – tillsvidareanställning – heltid

Mitt i Stockholm, lite avskilt intill Sveavägen ligger Best Western Kom Hotel. Vi har 143 rum, 10 högteknologiska konferenslokaler och Stockholms största hotellgym. Vi tar emot gäster från hela världen och älskar att få våra gäster att känna sig hemma, må bra och få uppleva de allra bästa sakerna med Stockholm. Demokrati, rättvisa och alla människors lika värde är självklarheter för oss och all vår vinst går till våra ägare - den ideella föreningen KFUM Central och dess ungdomsverksamhet.

Är du en människokännare? Människoälskare? I kombination med lite ordningssinne och säljdriv? Då är det dig vi vill ha.  Välkommen till Best Western Kom Hotel Stockholm! 

Så vad är det egentligen för jobb?
Som förste receptionist jobbar du med gästbemötande, in- och utcheckning, fakturering och andra sedvanliga receptionsuppgifter. Du är även baransvarig och ansvarig för vår medlemsrekrytering. Som förste receptionist har du också ett visst schemaansvar när receptionschefen är ledig. Det är du som ser till att våra fantastiska gäster får det de vill ha, att de trivs och kommer tillbaka. Kort sagt – du ser till att kvaliteten på gästernas service och upplevelse är så hög som den ska vara på Kom Hotel. Du jobbar i skift samt varannan helg. Vår förste receptionist arbetar nära, och rapporterar till, receptionschefen. 

Vad innebär tjänsten?
Daglig drift av receptionen! T.ex. In- och utcheckningar, bokningar och fakturahantering.
Gästbemötande, service och tillgänglighet för gäster.
Att kontinuerligt utveckla och optimera rutinlistorna tillsammans med receptionschefen.
Ansvarig för inköp av alkohol samt årlig inventering.
Att upprätthålla kostnadsbudget för baren samt göra alkoholavstämning/volymrapportering. 
Att aktivt jobba med merförsäljning av bar/kiosk och partnertjänster.
Ansvara för arbetet med vårt bonusprogram Best Western Rewards och att rekryteringen av medlemmar dit ökar och når upp till satta mål. 
Att fortlöpande granska och kontera leverantörsfakturor.
Schemalägga i Quinyx när receptionschefen är ledig.
Veckovis statusrapportering till receptionschef.

Och vem är du? 
Vi ser att du är en servicestjärna ut i fingertopparna! Att du med glädje och energi gör det där lilla extra för våra gäster, att du är en allmänt fantastisk  människa och engagerad medarbetare som kan tänka sig ställa upp för teamet och alltid jobba för teamets bästa. 

Vad vi däremot kräver: att du talar svenska och engelska både skrift och tal, har utbildning inom hotell och turism eller minst 2 års erfarenhet av branschen. Samt att du tidigare jobbat med någon typ av hotellbokningssystem. På Kom Hotel jobbar vi med Suite 8/ Fidelio

Vad erbjuder vi…? 
Främst så har vi det fantastiskt roligt på jobbet. Seriöst och på riktigt. Det låter så himla blasé att säga ”vi är som en familj” – och det är vi inte heller – mer ett sammansvetsat gäng. Gött tjöt, hotellfrukostfika och gemytlighet. Gillar du dessutom att träna har du kommit rätt, vi har ett helt träningscenter i huset! 

Sedan, utan inbördes ordning:
- Lön (vi tillämpar kollektivavtal)
- Fri tillgång till vårt gym – två våningar och nyrenoverat!
- Möjlighet att under arbetstid klä ut sig till skelett. (Obs: Halloween)
- Kompetensutveckling i form av utbildning.
- Friskvårdsbidrag.

Sista ansökningsdag är 23/12 2018, men skicka in din ansökan och CV nu med en gång, vi söker nämligen någon omgående och rekrytering sker löpande. 

Väl mött och vi ses snart!

Skicka in er ansökan till Keeleigh Oliphant – Receptionschef: keeleigh@komhotel.se 

Har du frågor gällande kollektivavtalet eller andra personalfrågor? Kontakta Kea Lagerquist – HR Chef kea.lagerquist@komhotel.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse